Wacht alsjeblieft ..
Wacht alsjeblieft ..

Privacybeleid & Bescherming van Persoonsgegevens

Gegevens- en Privacybeleid

1. DOEL

Turkse wet inzake de bescherming van persoonsgegevens (binnenkort ''KVKK Wet'') wordt gepubliceerd in het officiële krant van 7 April 2016. Deze wet is om de rechten en vrijheden van individuen te beschermen, de privacy van het persoonlijke leven en om verplichtingen te stellen tegen elke onrechtmatige daad in Turkije.

Het doel is om een beleid van gegevensbeveiliging en opslag te creëren door de wet op de bescherming van persoonsgegevens. Antalya Homes maakt en controleert dit beleid voor beschermen en bewaren van de persoonsgegevens.

2. STREKKİNG

De reikwijdte van dit beleid heeft betrekking op de bezoekers van antalyahomes.com/nl en het Antalya Homes-team. Antalya Homes ® is een geregistreerd merk van Tekçe Overseas Gayrimenkul Anonim Şirketi, een buitenlandse vastgoedonderneming. antalyahomes.com/nl is eigendom van Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ. Het beleid wordt gebruikt voor alle activiteiten die door Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ zijn gemaakt en uitgevoerd.

Dit beleid is voorbereid in overeenstemming met de KVKK-Wet en het moet worden overeengekomen door alle medewerkers van Antalya Homes.

Antalya Homes wil dat al haar klanten, bezoekers en medewerkers leren en handelen in overeenstemming met dit beleid. Het bedrijf geeft de gepast informatie over dit beleid en biedt het relevante materiaal aan zijn werknemers.

3. WOORDENLİJST

Privacybeleid

3.1. Antalya Homes

Antalya Homes is een van de merken van het internationale overzeese vastgoedbedrijf met de wettelijke naam Tekçe Overseas Gayrimenkul Anonim Şirketi (Tekce Overseas Vastgoed Naamloze Vennootschap in het nederlands).

3.2 Expliciete Toestemming

Een beperkte toestemming dat wordt gegeven voor het verwerken de gegevens. Het is gebaseerd op vrije wil en gepresenteerd met het doel van informatie.

3.3 Anonimisering

De manier van renderen de persoonsgegevens onmogelijk om te linken met een geïdentificeerde of identificeerbare persoon, hoewel matchen hen met andere gegevens.

3.4. Werknemers

Het Antalya Homes team.

3.5. Dienstverlener

Het personeel van het derde bedrijf wie Antalya Homes krijgt diensten van.

3.6. Individueel / Klant / Bezoeker

De persoon wiens persoonlijke informatie wordt gehouden en verwerkt door Antalya Homes.

3.7. Persoonlijke Informatie / Persoonsgegevens

Informatie over individuen dat stelt hen in staat te worden geïdentificeerd. In dit geval, e-mailadres en telefoonnummer.

3.8. Verwerking van Persoonsgegevens

De bewerkingen van verzamelen, wijzigen, opslaan, sparen, bewerken of openbaarmaking persoonlijke informatie geheel of gedeeltelijk automatisch.

3.9. Gegevensbeheerder

De mensen die beslissen welke persoonlijke informatie Antalya Homes zal houden en hoe het zal worden gehouden en gebruikt.

3.10. Gegevensverwerkers

De natuurlijke of rechtspersonen die de gegevens verwerken onder het gezag van de gegevensbeheerder.

3.11. KVKK-Bord

De bord van bescherming van persoonsgegevens. (KVKK is binnenkort een bescherming van persoonsgegevens in het Turks.)

3.12. KVKK Corporatie

Het bedrijf voor de bescherming van persoonsgegevens.

3.13. Wet van KVKK

Turkse wet op de bescherming van persoonsgegevens gepubliceerd op de nummer 29677 editie van het officiële publicatieblad.

3.14. Beleid

Antalya Homes beleid van bescherming en verwerking van persoonsgegevens.

4. ROLLEN EN VERANTWOORDELİJKHEDEN

4.1. Gegevensbeheerder

De verwerking van persoonsgegevens betekent de bewerkingen van verzamelen, wijzigen, opslaan, sparen, bewerken of openbaarmaking persoonlijke informatie geheel of gedeeltelijk automatisch onder de voorwaarden van de Turkse wet op de bescherming van persoonsgegevens.

Antalya Homes nodig heeft verzamelen en bepaalde soorten informatie gebruiken over de bezoekers of klanten om te doorgaan ons werk. Antalya Homes is de gegevensbeheerder onder de wet en bepaalt waar de gegevens voor zullen worden gebruikt.

4.2. Gegevensbeheerder Agent

Wanneer het register van gegevensbeheerder is ingesteld, is er behoefte aan een gegevensbeheerder agent. Deze agent moet een expert zijn op het gebied van het privé houden van de gegevens, deze verwerken en de nodige beveiligingsstappen nemen.

4.3. Gegevensverwerker

Gegevensverwerkers zijn de natuurlijke of rechtspersonen dat de persoonsgegevens. De verwerker zou moeten werken onder de machtiging van Antalya Homes.

4.4. Verantwoordelijkheden

In het geval van gegevens die worden verwerkt door natuurlijke of rechtspersonen, Antalya Homes en de gegevensverwerkers zijn verplicht om voorzorgsmaatregelen te nemen. Als de gegevenscontrollers, Antalya Homes inspecteert dat het proces van vertrouwen tussen twee partijen; Antalya Homes en individuen.

5. WETTELİJKE VERPLİCHTİNGEN

Antalya Homes heeft wettelijke verplichtingen over de veiligheid en het proces van persoonsgegevens in overeenstemming met de KVKK-Wet. De verplichtingen zijn;

5.1. De Verplichting om te Verduidelijken

Antalya Homes is verplicht om zijn bezoekers te verduidelijken en klanten tijdens het gegevensproces over de volgende elementen;

• De identiteit van de gegevensbeheerder,
• De redenen voor behouden van de persoonsgegevens,
• De wettelijke redenen voor bewaren persoonsgegevens,
• De rechten van individuen.

5.2. De Verplichting om te Informeren

In overeenstemming met het 13e artikel van de KVKK-Wet, Antalya Homes is verplicht om informeer individuen. Het is ook wilde om te vervullen de verzoeken om informatie door info@tekce.com of +90 242 324 54 94.

Die specifieke verzoeken moeten door die personen handmatig worden geschreven of met een ander medium dat door KVKK Board wordt bepaald.

5.3. De Verplichting om de Persoonsgegevens Beveiliging te Bieden

Als Gegevenscontrollers, Antalya Homes verplicht om de noodzakelijke beveiligingsdiensten te leveren in overeenstemming met het 12e artikel van de KVKK-Wet.

5.4. De Verplichting in het Gegevenscontrollers Register te Werven

Antalya Homes is verplicht zich in te schrijven in het register van gegevenscontrollers in overeenstemming met het 16e artikel van de KVKK-Wet.

6. KLASSIFICEREN VAN PERSOONSGEGEVENS

6.1. Persoonsgegevens

De naam, voornaam, geboortedatum en geboorteplaats van een persoon, identiteit, sofinummer, telefoonnummer, e-mailadres, adres, visuele informatie, betalingsinformatie en dergelijke andere informatie worden als persoonlijke gegevens beschouwd.

Vanwege lidmaatschapsbepalingen behoudt Antalya Homes enkele van deze gegevens, zoals naam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres.

6.2. Privaat Persoonsgegevens

Het ras, etnische wortels, politieke overtuiging, filosofische overtuigingen, religie, sekte of andere overtuigingen, tuig, lidmaatschap van een stichting, gezondheidskwesties, seksuele leven, overtuigingen, veiligheidsmaatregelen, biometrische en genetische gegevens worden verondersteld als privépersoonlijk Gegevens. Het is ten strengste verboden om dergelijke gegevens te bewaren zonder toestemming van een persoon volgens het 6e artikel van de Turkse KVKK-Wet.

Als een gegevenscontroller, Antalya Homes vraagt nooit voor zodanig privaat persoonsgegevens tenzij het is vermeld in wettelijke wetten.

7. HET BELEID VAN PERSOONLİJK GEGEVENSVERWERKİNG

7.1. De Opdrachtgevers voor Gegevensverwerking

Alle de verzamelde gegevens moeten correct worden verwerkt tot het 4e artikel en in overeenstemming met het 5e en 6e artikel van de KVKK-Wet.

• Antalya Homes dient de gegevens te verwerken in overeenstemming met de KVKK-wet en andere wettelijke voorschriften.
• Antalya Homes moet transparant zijn, de verplichtingen nakomen om te verduidelijken en te informeren door de code van eerlijkheid na te leven.
• Antalya Homes zou de gegevens alleen op de juiste manier moeten verwerken. De oorzaken moeten legaal zijn en worden aangegeven in de KVKK-wet of andere wettelijke voorschriften.
• De gegevens moeten in verband staan met het doel ervan en zijn slechts beperkt binnen dit doel.
• Antalya Homes moet de gegevens op de noodzakelijke schaal verwerken. De code van het aandeel moet verplicht zijn en alleen de benodigde bit van de gegevens moet worden verwerkt.
• Antalya Homes moet de gegevens alleen in de benodigde periode bewaren (zie het negende hoofdstuk) en mag de gegevens niet bewaren als de benodigde periode anoniem is verstreken.

7.2. De Doelstellingen van Gegevensverwerking

Antalya Homes verzamelt en bewaar persoonlijke informatie van geen klanten voor het verzenden van ongewenste en ongevraagde informatie (spam). Antalya Homes streeft om verwerken de gegevens met enkele doelen, zoals de volgende:

• Persoonlijke en communicatiegegevens zoals naam, achternaam, telefoonnummer en e-mailadres wordt verwerkt voor websitebeheer en communicatie van betere kwaliteit.
• Demografische site en toepassingen browsergegevens worden verwerkt voor analyse en het verzamelen van de aandachtspunten van de gebruiker.
• Social Web-informatie wordt gebruikt voor een betere en eenvoudigere ervaring op de website. Sommige sociale websites zoals Facebook, Twitter en Google Plus kunnen alleen worden gebruikt voor het registreren van de website van Antalya Homes.
• De locatiegegevens worden gebruikt als de gebruiker dit toestaat vanaf zijn mobiele telefoon tijdens het browsen. Antalya Homes verwerkt de locatiegegevens voor het suggereren van eigenschappen en toont de dichtstbijzijnde kantoren op basis van de locatie.

De gegevens worden verwerkt met een aantal andere doelen naast de eerder genoemde doelstellingen;

• Antalya Homes stuurt eigenschappen en hotaanbiedingen via de e-mailadressen in een nieuwsbriefindeling.
• Antalya Homes houdt zich bezig met elke klant afzonderlijk door het beantwoorden van vragen en behoeften die worden geboden door de communicatiegegevens.
• Antalya Homes geeft informatie over de nieuwe diensten.
• Antalya Homes doet direct marketing.
• Antalya Homes kan indien nodig direct communiceren met personen.

7.3. Zorgen de Gegevens Worden Verwerkt op Juridische Gronden

Antalya Homes neemt de volgende technische voorzorgsmaatregelen voor het verwerken van de persoonsgegevens op juridische gronden;

• Het regelen van een intercorporate instelling voor het verwerken en opslaan van de persoonlijke gegevens in overeenstemming met de wet,
• Een technische infrastructuur maken voor de database waarin alle persoonlijke gegevens worden opgeslagen,
• Inspectie van de gecreëerde technische infrastructuur en proces,
• Aanwijzing van de nodige procedures voor het rapporteren van de technische procedures en inspectieperioden.

Antalya Homes neemt de volgende wettelijk voorzorgsmaatregelen voor het verwerken van de persoonsgegevens op juridische gronden;

• Het opleiden en informeren van de medewerkers van Antalya Homes over het verwerken van de persoonsgegevens op juridische gronden,
• De voorzorgsmaatregelen nemen tegen onwettige handelingen van verwerking van de persoonsgegevens op de contracten, juridische bestanden en beleidsregels,
• Inspecteren van de verwerking van persoonsgegevens door externe partijen en partners.

8. HET BELEID VAN HET OVERBRENGEN VAN PERSOONSGEGEVENS

8.1. Overdracht de Persoonsgegevens Binnenland

Antalya Homes is verplicht om te handelen in overeenstemming met de KVKK-Wet en de voorschriften die zijn aangewezen door het KVKK-Bord.

Als de gegevenscontroleurs, Antalya Homes is verplicht om te handelen volgens de KVKK-Wet. Antalya Homes deelt nooit persoonlijke gegevens of informatie met bedrijven van derden zonder de toestemming van het individu.

Echter, in het geval van verplichtingen uit de KVKK-Wet en andere constitutionele wetten, kan Antalya Homes de gegevens overdragen aan de gerelateerde gerechtelijke, overheids- of juridische instanties.

8.2. Overdracht de Persoonsgegevens Buitenland

Antalya Homes kan de gegevens ook naar het buitenland doorsturen voor verwerking en bewaring. Het land dat de persoonsgegevens ontvangt, moet over de nodige veiligheidsmaatregelen beschikken. De voorzorgsmaatregelen moeten worden gecontroleerd door het KVKK-Bord. Als de noodzakelijke voorzorgsmaatregelen niet voldoende zijn, de gegevenscontroleurs van zowel Turkije als het ontvangende land moeten een schriftelijke toezegging doen en het KVKK-Bord moet het goedkeuren.

8.3. Welke Persoon / Organisatie Ontvangt de Persoonsgegevens?

Geautoriseerde en instellingen en organisaties: publiekrechtelijke instanties kunnen de gegevens ontvangen op hun verzoek volgens artikel 8.1.

Het klantprogramma van Antalya Homes, TEKÇE, ontvangt de persoonsgegevens, bewaart deze en houdt de klanten bij.

Sommige software en tools van derde partijen zoals Bing, Google AdWords, Google Analytics, Yandex Metrica, Yandex Direct, WhatsApp, Facebook, Twitter, Instagram en JivoChat ontvangen de persoonlijke gegevens van de cookies om uw surfervaring gemakkelijker te maken.

8.4. De Voorzorgsmaatregelen voor Overbrengen de Persoonsgegevens

Technische Voorzorgsmaatregelen

• Antalya Homes is verplicht om de nodige technische voorzorgsmaatregelen te nemen voor ongeoorloofde toegang tot en gebruik van de persoonsgegevens door een persoon of bedrijven van een gegevensverwerker, ook al zijn deze gegevensverwerkers geautoriseerd door Antalya Homes.

Uitvoeringsvoorzorgsmaatregelen

• Antalya Homes heeft een intern beleid opgesteld over hoe en met welk doel de gegevens moeten worden overgedragen. Antalya Homes bepaalt ook de partijen aan wie de gegevens moeten worden overgedragen.

9. HET BELEID VAN DE PERSOONLIJKE GEGEVENSBEHOUD

9.1. Behoud van de Gegevens voor een Bepaald Tijdsbestek

Volgens de KVKK-Wet zijn alle gegevens met betrekking tot bekende of vindbare individuen persoonsgegevens. Alle informatie zoals e-mailadres, telefoonnummer wordt veilig opgeslagen en bewaard door Antalya Homes.

In dit opzicht is Antalya Homes verplicht om te handelen in overeenstemming met de wetten tijdens het verkrijgen en bijhouden van de gegevens. De gegevens worden bewaard totdat het doel van behoud (zie 7.2) is voltooid. Volgens de overheidsverplichtingen moeten de gegevens gedurende gemiddeld 2 jaar worden bewaard.

Deze periode is veranderd uit wet naar wet. Volgens de wet op de belastingprocedures moeten de registers en inloggegevens bijvoorbeeld 5 jaar worden bewaard.

9.2. De Voorzorgsmaatregelen voor Verwerken de Persoonsgegevens

Technische Voorzorgsmaatregelen

• Antalya Homes duurt voorzorgsmaatregelen voor houden de persoonsgegevens veilig en beveiligd. De benodigde systemen en besturingsmechanismen worden gecreëerd als een technische voorzorgsmaatregel.

Uitvoeringsvoorzorgsmaatregelen

• Antalya Homes creëert ook bewustzijn voor en voorlichting over het bewaren van de persoonsgegevens onder zijn werknemers.
• Antalya Homes is verantwoordelijk voor het inspecteren van deze voorzorgsmaatregelen voor het bewaren van de persoonsgegevens.

Privacybeleid

10. VEILIGHEIDSBELEID VAN DE PERSOONSGEGEVENS

10.1. Verantwoordelijkheden van Antalya Homes over de Veiligheid van Gegevens

Antalya Homes heeft de verantwoordelijkheid om de persoonsgegevens veilig te houden volgens het 12e artikel van de wet op de bescherming van persoonsgegevens. Antalya Homes is verantwoordelijk voor;

• voorkomen dat de persoonlijke gegevens worden verwerkt tegen een wet,
• regelmatig inspecteren van de voorzorgsmaatregelen,
• bieden van voldoende technische apparatuur om infiltratie naar persoonsgegevens te stoppen,
• informeren van bevoegde instanties in geval van infiltratie.

10.2. Voorzorgsmaatregelen voor Houden de Persoonsgegevens Veilig

Antalya Homes heeft de verantwoordelijkheid om de Ppersoonsgegevens veilig te houden volgens het 12e artikel van de wet betreffende de bescherming van persoonsgegevens. Deze voorzorgsmaatregelen zijn als volgt;

Technische en Uitvoerend Voorzorgsmaatregelen

De technische en uitvoerend voorzorgsmaatregelen van persoonsgegevens, overdracht en veiligheid worden vermeld in de gerelateerde artikelen. Als de Persoonsgegevens nog steeds geïnfiltreerd zijn en onwettig door derden worden bereikt, Antalya Homes is verplicht om voorzorgsmaatregelen te treffen voor de bescherming van de personen door de Wet.

Voorzorgsmaatregelen en İnspectie Voor Veiligheid van Persoonsgegevens

Antalya Homes bereidt rapporten over de geschiktheid van de datarecorder voor aan de KVKK-wet. De recorder wordt geïnspecteerd periodiek en het rapport wordt gepresenteerd naar de geautoriseerde persoon of bord.

Voorzorgsmaatregelen in Geval van Openbaarmaking Zonder Toestemming

Antalya Homes is verplicht om te hinderen alle onthullingsactiviteiten, neem de nodige voorzorgsmaatregelen en creëer een innerlijk beleid. In elk geval van openbaarmaking zonder machtiging, Antalya Homes is verplicht om de bekendgemaakt individu te informeren en de KVKK-Bord.

11. DE RECHTEN VAN INDIVIDUEN

11.1. Recht op Toegang Eigen Persoonsgegevens

Individuen, klanten en bezoekers hebben recht op toegang tot hun persoonlijke gegevens zonder een betaling te doen. Individuen kunnen;

• leer over of hun gegevens worden verwerkt of niet,
• informatie opvragen over de operatie als de gegevens worden verwerkt,
• vraag het doel van verwerking en leren als de gegevens voor zijn doel worden gebruikt.

11.2. Recht op verandering of Verwijder eigen Persoonsgegevens

Individuen, klanten en bezoekers kan veranderen of verwijderen hun persoonlijke gegevens zonder een betaling te doen. Individuen kunnen;

• verzoek de gegevens aan worden gecorrigeerd in geval van verkeerde of ontbrekende informatie,
• verzoek de gegevens worden verwijderd als het doel van het bijhouden van de gegevens niet langer actief is,
• verzoek die procedures geïnformeerd zijn om derde partij bewerker,
• bezwaar maken tegen een ongunstig resultaat dat verschijnt met de analyse van de verwerkte gegevens door automatische systemen.

11.3. Eigen Persoonsgegevens Bijwerken

In ieder geval van vraag naar om toegang te krijgen, verander of verwijder uw eigen persoonsgegevens, u kunt contact met ons opnemen;

via telefoon: +90 242 324 35 30
via e-mail:info@tekce.com
via Persoonlijke vergadering of brief: Çağlayan Mah. Barınaklar Bulvarı 5/5, 07235, Antalya, Turkije

11.4. Toepassing van İndividuen en Evaluatie

Individuen kunnen eisen om te bereiken hun verwerkte gegevens en gebruik van hun rechten die in dit beleid worden vermeld. Antalya Homes creëert die communicatiemogelijkheden. De toepassingen worden allemaal in korte tijd beantwoord, niet meer dan de KVKK-Wet voorziet.

Die individuen moeten raadplegen met de vertegenwoordigers welke door Antalya Homes zal worden verduidelijkt en door het Register van gegevenscontroleurs zal worden verklaard. Gegevensbeheerder vertegenwoordiger zal deze aanvragen in korte tijd en niet langer dan 30 dagen afsluiten, zonder vergoeding of met een betaling die door het KVKK-Bord wordt bepaald.

Om dit proces te starten, individuen zouden moeten sturen hun toepassingen op de gegevensregelaar representatieve byways van KVKK Board bepaalt. De aanvragen moeten worden geschreven als een brief totdat het Bord een andere manier om dit te doen bepaalt. Het individu moet uitdrukken hun sollicitaties duidelijk en stuur de formele brief als een aangetekende en antwoord betaalde brief aan;

Çağlayan Mah. Barınaklar Bulvarı 5/5, 07235, Antalya, Turkije

De applicatie is geaccepteerd of gedaald door gegevensbeheerder vertegenwoordigers en beantwoord in een geschreven of elektronisch formaat. Als de aanvraag wordt geaccepteerd, het verzoek zal worden uitgevoerd door Antalya Homes. Als de fout hoort bij Antalya Homes hoort, zou de betaling aan de individuen worden terugbetaald.

Als de aanvraag wordt geweigerd, is het antwoord niet voldoende of wordt het niet binnen de gegeven tijd beantwoord. De persoon kan binnen 30 dagen een klachtenbrief schrijven als deze 60 dagen wordt beantwoord.

12. COOKIEBELEID

Het Cookiebeleid is geldig voor mobiel/websites en applicaties dat wordt uitgevoerd door Antalya Homes.

Antalya Homes gebruikt Cookies voor verrijken van de beleving van haar bezoekers en hen een betere web en mobiele service aanbieden. De bezoekers kunnen de cookies altijd blokkeren via hun browserinstellingen. Het blokkeren of beperken van de Cookie transactie kan echter van invloed zijn op de soepele ervaring van de bezoekers.

Bezoekers worden verondersteld als geaccepteerd de cookies zolang ze cookies niet blokkeren of beperken.

13. HET PUBLICEREN EN BEWAREN VAN HET BELEID

De meest recente versie van het privacybeleid zal van toepassing zijn op onze verzameling, gebruik en openbaarmaking van informatie over u en zal hier worden gevonden. Als we belangrijke wijzigingen aanbrengen in het gegevens- en privacybeleid, zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail of door een kennisgeving op de service te plaatsen vóór de ingangsdatum van de wijzigingen. Door de Service te blijven gebruiken of gebruiken nadat deze wijzigingen van kracht zijn geworden, erkent u het herziene Privacybeleid.

14. DE PERIODE VAN HET ACTUALISEREN VAN HET BELEID

We kunnen het Privacybeleid bijwerken om veranderingen in onze informatiepraktijken weer te geven. Als we enige wijzigingen aanbrengen, zullen we u op de website van Antalya Homes informeren en zullen we u hiervan op de hoogte stellen via e-mail (verzonden naar het e-mailadres dat in uw account is vermeld). Wijzigingen worden van kracht na de laatste update-datum.

Voor het laatst bijgewerkt op 25 Mei 2018. Dit privacybeleid is onmiddellijk van kracht voor gebruikers die de website van Antalya Homes bezoeken op of na 25 Mei 2018.

15. GELDIGHEID

Dit beleid is geldig zodra het is gepubliceerd totdat het is verwijderd van de mobiel of website.

16. VEILIGHEID

We hebben technische en organisatorische beveiligingsmaatregelen getroffen om te voorkomen dat uw persoonlijke gegevens per ongeluk worden verloren, gebruikt of geopend op een ongeoorloofde manier, gewijzigd of openbaar gemaakt. Geen enkele verzendingsmethode via internet of via het mobiele apparaat, of methode van elektronische opslag, is echter 100% veilig. Antalya Homes ontkent uitdrukkelijk elke dergelijke verplichting.

17. INTERNATIONALE GEGEVENSOVERDRACHT

Voor inwoners van de EER of Zwitserland, houd er rekening mee dat de persoonlijke gegevens die wij van of over u verkrijgen, kunnen worden overgedragen, verwerkt en opgeslagen buiten de EER of Zwitserland voor de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid, inclusief in de Verenigde Staten van Amerika. We nemen de privacy van onze gebruikers serieus en nemen daarom stappen om uw informatie te beschermen, inclusief het waarborgen van een adequaat niveau van gegevensbescherming in overeenstemming met E.U. Deze omvatten de implementatie van de standaardcontractbepalingen van de Europese Commissie voor de overdracht van persoonlijke informatie tussen onze groepsmaatschappijen, die vereisen dat alle groepsmaatschappijen de persoonlijke informatie die zij verwerken van de EER beschermen in overeenstemming met de Europese gegevensbeschermingswetgeving. We hebben soortgelijke passende beveiligingen geïmplementeerd bij onze externe serviceaanbieders en partners en verdere details kunnen op verzoek worden verstrekt.

* Dit document is bijgewerkt op 21 juli 2020.