Resol & Zeyneb C.

Resol & Zeyneb C., NORGE

Boligkjøp i Antalya via megleren ANTALYA HOMES,

Vi var på jakt etter en ferieleilighet i Antalya, vi fant flere meglere på internett og tok vi kontakt med dem, en av meglerevar Antalya Homessom har kontoret i Antalya. Etter avtale vi ble hentet fra våt hotell til deres kontor på Lara. Der ble vi kjent med hyggelige personaler fra Antalya Homes Bayram Tekce og Neda Asemani som var fra Iran og snakker Farsi,hadde flere omvisninger på forskjellige leiligheter, da fant vi den leiligheten som ønsket oss.

Angående kjøp av leiligheten, vi kan beskrive samarbeidet mellom Antalya Homes med oss veldig hyggelig, hjelpsom, seriøs, ærlighet.

Det er 9 måneder siden vi kjøpte leiligheten, når trenger vi hjelp ringer vi Antalya Homes for rådgiving og hjelp som er en del av deres tjeneste etter kjøpet og får vi hjelpen som trenges. Vi anbefaler Antalya Homes, når dere skal kjøpe bolig i Antalya.

Hilsen fra Zeinab og Resol fra Norge.

Meddela oss att du godkänner vår cookiepolicy.
Vi använder våra egna och tredjepartscookies för att optimera din fastighetssökningsupplevelse på vår webbplats. Om du fortsätter antar vi att du godkänner vår användning av kakor.