Vänta..
Vänta..

Integritets Policy & Skydd av Personuppgifter

Data och Sekretesspolitik

1. SYFTE

Turkisk Lag om Skydd av Personuppgifter (kortfattat "KVKK-Lag") offentliggörs i den officiella tidningen av den 7 april 2016. Denna lag är att skydda individers rättigheter och friheter, privatlivets fred och att göra skyldigheter mot eventuella felaktiga agera i Turkiet.

Syftet är att skapa en politik för datasäkerhet och lagring enligt lagen om skydd av personuppgifter. Antalya Homes skapar och kontrollerar denna politik för att skydda och bevara personuppgifterna.

2. OMFATTNING

Omfattningen av denna policy täcker besökarna på antalyahomes.com/se samt Antalya Homes-teamet. Antalya Homes ® är ett registrerat varumärke för Tekçe Overseas Gayrimenkul Anonim Şirketi som är ett utländskt fastighetsbolag. antalyahomes.com/se ägs av Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ. Policyn används för alla aktiviteter som skapats och genomförs av Tekçe Overseas Gayrimenkul AŞ.

Denna politik är upprättad i enlighet med KVKK-Lagen och det bör avtalas av alla anställda i Antalya Homes.

Antalya Homes vill att alla sina kunder, besökare och anställda ska lära sig och agera i enlighet med denna politik. Företaget ger rätt information om denna politik och tillhandahåller relevanta material till sina anställda.

3. ORDLISTA FÖR VILLKOR

Integritets Policy

3.1. Antalya Homes

Antalya Homes är ett av varumärkena för det internationella utländska fastighetsbolaget vars juridiska namn är Tekçe Overseas Gayrimenkul Anonim Şirketi.

3.2. Explicit Samtycke

Ett begränsat samtycke som ges för behandling av Data. Det bygger på fri vilja och presenteras med syftet med information.

3.3. Anonymisering

Sättet att göra personuppgifterna omöjligt att koppla till en identifierad eller identifierbar person trots att de matchar dem med en annan data.

3.4. Anställda

Antalya Homes team.

3.5. Tjänsteleverantör

Personalen i det tredje partiet som Antalya Homes får tjänster från.

3.6. Individuell / Kund / Besökare

Den person vars personuppgifter hålls och behandlas av Antalya Homes.

3.7. Personlig information / Personuppgifter

Information om individer / kunder / besökare som gör att de kan identifieras. I det här fallet, e-postadress och telefonnummer.

3.8. Behandling av personuppgifter

Verksamheten att samla, ändra, lagra, spara, redigera eller avslöja personuppgifter helt eller delvis automatiskt.

3.9. Datakontroller

De människor som bestämmer vilken personlig information Antalya Homes kommer att hålla och hur det kommer att hållas och användas.

3.10. Dataprocessor

De fysiska eller juridiska personer som behandlar uppgifterna enligt Datakontrollören.

3.11. KVKK Styrelse

Styrelsen för Skydd av Personuppgifter. (KVKK är snart Skydd av Personuppgifter på turkiska)

3.12. KVKK Corporation

Korporation för Skydd av Personuppgifter

3.13. KVKK-Lag

Turkisk lag om Skydd av Personuppgifter publicerad på nummer 29677 utgåvan av den officiella tidningen.

3.14. Politik

Antalya Homes Politik för Skydd och Behandling av Personuppgifter

4. ROLER OCH ANSVAR

4.1. Datakontroller

Behandlingen av Personuppgifter innebär att uppgifterna om insamling, ändring, lagring, räddning, redigering eller avslöjande av personuppgifter helt eller delvis automatiskt överensstämmer med villkoren i den Turkiska Lagen om Skydd av Personuppgifter.

Antalya Homes behöver samla in och använda vissa typer av information om besökare eller kunder för att fortsätta vårt arbete.

Antalya Homes är Datakontrollanten enligt Lagen och bestämmer vad data ska användas för.

4.2. Datakontrollantagent

När Registret Datakontrollers är etablerat kommer det att finnas ett behov av att ha en Datakontrollantagent. Denna agent ska vara expert på området för att hålla uppgifterna privata, bearbeta det och vidta nödvändiga säkerhetsåtgärder.

4.3. Dataprocessor

Dataprocessorer är de fysiska eller juridiska personer som behandlar personuppgifterna. Processorn ska arbeta med tillstånd av Antalya Homes.

4.4. Ansvar

Om data behandlas av det fysiska eller juridiska folket, Antalya Homes och dataprocessorerna är skyldiga att vidta försiktighetsåtgärder. Som Data Controllers, inspekterar Antalya Homes att förtroendeprocessen mellan två parter; Antalya Homes och individer.

5. RÄTTSLIGA FÖRPLIKTELSER

Antalya Homes har juridiska förpliktelser om säkerheten och behandlingen av Personuppgifter i enlighet med KVKK-Lagen.

Förpliktelserna är;

5.1. Skyldigheten att klargöra

Antalya Homes är skyldiga att klargöra sina besökare och kunder under Dataprocessen om följande delar;

• Datakontrollerns identitet,
• Skälen till att bevara Personuppgifterna,
• De rättsliga skälen till att Personuppgifterna är lagrade,
• Individernas rättigheter.

5.2. Skyldigheten att informera

I enlighet med den 13: e artikeln i KVKK-Lagen är Antalya Homes skyldig att informera individer. Det är också nödvändigt att uppfylla begäran om information via info@tekce.com eller +90 242 324 54 94.

Dessa specifika önskemål ska skrivas av dessa personer manuellt eller med något annat medium som KVKK Styrelsen bestämmer.

5.3. Skyldigheten att Tillhandahålla Personuppgifts Säkerheten

Som Data kontrollers är Antalya Homes skyldig att tillhandahålla nödvändiga säkerhetstjänster i enlighet med KVKKs 12: e artikel.

5.4. Skyldigheten att anlita i registeret Datakontrollanter

Antalya Homes är skyldig att anlita sig till datakontrollerns register i enlighet med KVKKs 16: e artikel.

6. KLASSIFICERING AV PERSONUPPGIFTERNA

6.1. Personuppgifter

En persons namn, efternamn, datum och födelseort, identitet, personnummer, telefonnummer, e-postadress, adress, visuell, betalningsinformation och sådan annan information antas som Personuppgifter.

På grund av medlemsklausuler behåller Antalya Homes några av dessa uppgifter, såsom namn, efternamn, telefonnummer och e-postadress.

6.2. Privat Personuppgifter

En persons ras, etniska rötter, politisk åsikt, filosofisk övertygelse, religion, sekte eller annan tro, rigs, medlemskap i någon grund eller etablering, hälsoproblem, sexuellt liv, övertygelse, säkerhetsåtgärder, biometriska och genetiska data antas som Privat Personuppgifter. Det är strängt förbjudet att bevara sådana uppgifter utan individens samtycke enligt den turkiska KVKK-Lagens 6: e artikel.

Som datakontrollant begär Antalya Homes aldrig sådana privata personuppgifter om det inte anges i lagarna.

7. POLITIKEN FÖR PERSONLIGT DATABRÄKNING

7.1. Principerna för Databehandling

Alla insamlade data måste behandlas ordentligt till den 4: e artikeln och i enlighet med 5: e och 6: e artikeln i KVKK-Lagen.

• Antalya Homes ska behandla uppgifterna genom att följa KVKK-Lagen och andra lagaregler.
• Antalya Homes ska vara transparenta, följa skyldigheterna att klargöra och informera genom att följa upp ärlighetskoden.
• Antalya Homes ska behandla uppgifterna i rättvisa skäl. Orsakerna ska vara lagliga och anges i KVKK-Lagen eller andra lagaregler.
• Uppgifterna ska vara i samband med sitt syfte och begränsas endast inom detta syfte.
• Antalya Homes ska bearbeta data i nödvändig skala. Koden för proportioner måste vara obligatorisk och endast den nödvändiga delen av uppgifterna ska behandlas.
• Antalya Homes ska endast behålla uppgifterna under den nödvändiga perioden (se 9: e avsnittet) och bör inte bevara data om den nödvändiga perioden har gått anonymt.

7.2. Målsättningarna för Databehandling

Antalya Homes samlar inte in och sparar personliga uppgifter från några kunder för att skicka oönskade och oönskade uppgifter (spam). Antalya Homes syftar till att bearbeta data med vissa mål som följande:

• Personliga och kommunikationsdata som namn, efternamn, telefonnummer och e-postadress behandlas för webbplatsregistret och bättre kvalitetskommunikation.
• Demografisk webbplats eller applikationsbläddringsdata behandlas för att analysera och samla användarens intressepunkter. Dessa data används för att förbättra verksamheten och operativa aktiviteter som remarketing, omriktning och kommunikation.
• Social webbinformation används för att ge en bättre och lättare upplevelse på webbplatsen. Vissa sociala webbplatser som Facebook, Twitter och Google Plus kan endast användas för att registrera Antalya Homes hemsida.
• Platsdata används om användaren tillåter det från sina mobiltelefoner medan de bläddrar. Antalya Homes behandlar platsdata för att föreslå egenskaper och visa närmaste kontor enligt platsen.

Uppgifterna behandlas med några andra syften utöver de mål som tidigare angivits;

• Antalya Homes skickar fastigheter och heta erbjudanden via e-postadresserna i ett nyhetsbrev.
• Antalya Homes behandlar varje kund individuellt genom att svara på frågor och behov som tillhandahålls av kommunikationsdata.
• Antalya Homes ger information om de nya tjänsterna.
• Antalya Homes gör direktmarknadsföring.
• Antalya Homes kan direkt kommunicera med individer om det behövs.

7.3. Säkerställa att Uppgifterna Behandlas på Juridiska Grunder

Antalya Homes tar följande tekniska försiktighetsåtgärder för behandling av Personuppgifter av juridiska skäl;

• Att arrangera en sammanslutningsinstitution för behandling och lagring av Personuppgifter i enlighet med lagen,
• Skapa en teknisk infrastruktur för databasen som lagrar alla Personuppgifter,
• Inspektera den skapade tekniska infrastrukturen och processen,
• Utpeka nödvändiga förfaranden för rapportering av tekniska förfaranden och inspektionsperioder.

Antalya Homes tar följande rättsliga försiktighetsåtgärder för behandling av Personuppgifter av juridiska skäl.

• Utbilda och informera Antalya Homes anställda om att behandla Personuppgifterna med juridiska skäl,
• Att vidta försiktighetsåtgärder mot olagliga handlingar för att behandla Personuppgifter om kontrakt, juridiska filer och politiker,
• Inspektera Personuppgifter för tredje partens processorer och partners.

8. POLITIKEN FÖR ÖVERFÖRING AV PERSONUPPGIFTERNA

8.1. Överföring av Personuppgifter Inlands

Antalya Homes är skyldig att agera i enlighet med KVKK-Lagen och de regler som utsetts av KVKK-Styrelsen.

Som Datakontrollanterna är Antalya Homes skyldig att följa KVKK-Lagen. Antalya Homes delar aldrig personuppgifter eller information med tredje part utan individens medgivande.

Men i händelse av skyldigheter enligt KVKK-Lagen och andra Konstitutionella Lagar kan Antalya Homes överföra uppgifterna till närstående rättsliga, statliga eller juridiska organ.

8.2. Överföring av Personuppgifter Utomlands

Antalya Homes kan också överföra data till utlandet för bearbetning och bevarande. Det land som kommer att ta emot personuppgifterna måste ha nödvändiga säkerhetsåtgärder. Försiktighetsåtgärderna måste kontrolleras av KVKK-Styrelse. Om de nödvändiga försiktighetsåtgärderna inte räcker, måste datakontrollanterna från både Turkiet och mottagarlandet göra ett skriftligt åtagande och KVKK-styrelsen måste godkänna det.

8.3. Vilken Person / Organisation Tar Emot Personuppgifterna?

Auktoriserad och institutioner och organisationer: Offentlig lagstadgade organ kan ta emot de uppgifter som de begär enligt artikelnummer 8.1.

Kundprogrammet för Antalya Homes, TEKÇE, tar emot personuppgifterna, bevarar det och håller koll på kunderna.

Vissa program och verktyg från tredje part som Bing, Google AdWords, Google Analytics, Yandex Metrica, Yandex Direct, Whatsapp, Facebook, Twitter, Instagram och JivoChat tar emot personupp gifterna från kakor för att göra din webbläsare lättare.

8.4. Försiktighetsåtgärderna för överföring av personuppgifter

Tekniska försiktighetsåtgärder

• Antalya Homes är skyldiga att vidta nödvändiga tekniska försiktighetsåtgärder för obehörig åtkomst till och användning av personuppgifterna hos alla dataprocessorer eller företag trots att dessa dataprocessorer är auktoriserade av Antalya Homes.

Verkställande försiktighetsåtgärder

• Antalya Homes skapade inre politik om hur och i vilket syfte data ska överföras. Antalya Homes bestämmer också de parter som uppgifterna ska överföras till.

9. POLITIKEN FÖR DEN PERSONLIGA DATA PRESERVATIONEN

9.1. Bevara Data för en Viss Tid

Enligt KVKK-Lagen är all information relaterad till kända eller hittabara personer personuppgifter. All information som e-postadress, telefonnummer sparas och bevaras säkert av Antalya Homes.

I detta avseende är Antalya Homes skyldig att agera i enlighet med lagarna samtidigt som de erhåller och lagrar uppgifterna. Uppgifterna kommer att behållas tills målen för bevarande (se 7.2) är avslutad. Enligt de offentliga förpliktelserna bör uppgifterna hållas i genomsnitt 2 år.

Denna period ändras från lag till lag. Till exempel, enligt skattelagen lagar registren och legitimationen måste hållas i 5 år.

9.2. Försiktighetsåtgärderna för behandling av personuppgifter

Tekniska försiktighetsåtgärder

• Antalya Homes tar försiktighetsåtgärder för att skydda Personuppgifterna. De system och kontrollmekanismer som behövs skapas som en teknisk försiktighet.

Verkställande försiktighetsåtgärder

• Antalya Homes skapar också medvetenhet om och utbildning om att bevara Personuppgifterna bland sina anställda.
• Antalya Homes ansvarar för att inspektera dessa försiktighetsåtgärder för att bevara Personuppgifterna.

10. SÄKERHETSPOLITIK FÖR PERSONUPPGIFTERNA

Integritets Policy

10.1. Antalya Homes ansvar för datasäkerhet

Antalya Homes har ansvar för att skydda Personuppgifterna enligt 12: e Lagstext om Skydd av Personuppgifter. Antalya Homes ansvarar för;

• förhindra att personuppgifterna behandlas mot någon lag,
• regelbundet inspektera försiktighetsåtgärderna,
• tillhandahålla tillräckligt med teknisk utrustning för att stoppa infiltrering i personuppgifter,
• informera auktoriserade organ i alla fall infiltrering.

10.2. Försiktighetsåtgärder för att Skydda Personuppgifterna

Antalya Homes tar nödvändiga försiktighetsåtgärder i tider med säkerhetsrisk i syfte att hålla Personuppgifterna säkra och säkra. Dessa försiktighetsåtgärder är följande:

Tekniska och Praktiska försiktighetsåtgärder

De tekniska och verkställande försiktighetsåtgärderna för personuppgifter, överföring och säkerhet anges i de relaterade artiklarna. Om personuppgifterna fortfarande infiltreras och uppnås obehörigt av tredje man, är Antalya Homes skyldig att vidta försiktighetsåtgärder för att skydda enskilda personer enligt lagen.

Försiktighetsåtgärder och inspektion för säkerheten i personuppgifterna

Antalya Homes förbereder en rapport om datainspelarens lämplighet för KVKK-lagen. Recorderen inspekteras regelbundet och rapporten presenteras för den behöriga personen eller styrelsen.

Försiktighetsåtgärder vid offentliggörande utan tillstånd

Antalya Homes är skyldig att hindra all upplysningsverksamhet, vidta nödvändiga försiktighetsåtgärder och skapa en inre politik. I alla händelser av upplysningar utan tillstånd är Antalya Homes skyldig att informera den visade personen och KVKK-Styrelse.

11. RÄTTIGHETER FÖR INDIVIDUALER

11.1. Rätt till Tillgång Egna Personuppgifter

Personer, kunder och besökare har rätt att få tillgång till sina personuppgifter utan att göra några betalningar. Individer kan;

• lära sig om deras Data bearbetas eller inte,
• Be om information om operationen om Data bearbetas,
• ifrågasätta syftet att bearbeta och lära sig om de Data som används för sitt syfte

11.2. Rätt att Ändra eller ta Bort Egna Personuppgifter

Personer, kunder och besökare kan ändra eller ta bort personuppgifter utan att göra några betalningar. Individer kan;

• begära att Uppgifterna korrigeras i alla fall felaktig eller saknad information,
• begära att Uppgifterna raderas om syftet med att hålla Data är inte längre aktivt,
• begära att dessa förfaranden informeras om tredje part processorer,
• motsätta sig något ogynnsamt resultat som framgår av analysen av de bearbetade data med automatiska system.

11.3. Uppdatering av egna personuppgifter

I vilket fall som helst efterfrågan på tillgång, ändring eller radering av egna personuppgifter kan du kontakta oss.

via telefon: +90 242 324 35 30
via e-post: info@tekce.com
via personligt möte eller brev: Çağlayan Mah. Barınaklar Bulvarı 5/5, 07235, Antalya, Turkiet

11.4. Ansökan av Personer och Utvärdering

Personer kan kräva att de når sina behandlade uppgifter och användning av deras rättigheter som anges i denna politik. Antalya Homes skapar dessa kommunikationsmöjligheter. Ansökningarna svaras alla på kort tid, inte mer än vad KVKK-Lagen förutsätter.

Dessa personer bör samråda med de företrädare som kommer att klargöras av Antalya Homes och deklareras av Registret Datakontrollers. Datakontroller representativ kommer att avsluta dessa ansökningar inom kort tid och inte mer än 30 dagar utan avgift eller med en betalning som KVKK-Styrelsen bestämmer.

För att starta denna process bör enskilda sända sina ansökningar till datakontrollantrepresentanten vid KVKK-Styrelse. Ansökningarna ska skrivas som ett brev tills styrelsen bestämmer ett annat sätt att göra det. Den enskilde borde uttrycka sina ansökningar tydligt och skicka det formella brevet som ett registrerat och svarbetalt brev till;

Çağlayan Mah. Barınaklar Bulvarı 5/5, 07235, Antalya, Turkiet

Ansökan accepteras eller avvisas av datakontrollantrepresentanter och besvaras skriftligt eller elektroniskt. Om ansökan accepteras kommer begäran att utföras av Antalya Homes. Om felet tillhör Antalya Homes, betalas betalningen till individerna.

Om ansökan avslås, svaret inte räcker till eller om det inte besvaras i givet tid kan individen skriva ett klagomål inom 30 dagar om det besvaras till 60 dagar.

12. COOKIE POLITIK

Cookie Politik gäller för mobil/webbplatser och applikation som utförs av Antalya Homes.

Antalya Homes använder Cookies för att berika besökarnas upplevelse och presentera dem en bättre webb- och mobiltjänst. Besökarna kan alltid blockera cookies från deras webbläsarinställningar. Blockering eller begränsning av Cookie-transaktionen kan dock påverka den smidiga upplevelse besökarna skulle ha.

Besökare antas ha accepterat cookies så länge de inte blockerar eller begränsar cookies.

13. PUBLICERING OCH BEVARANDE AV POLITIKEN

Den senaste versionen av Integritets Policy reglerar vår samling, användning och information om dig och kommer att ligga här. Om vi väsentligt ändrar Data- och Integritets Policy meddelar vi dig via e-post eller genom att skicka ett meddelande till Tjänsten före ändrings datumets giltighets datum. Genom att fortsätta att komma åt eller använda Tjänsten efter att ändringarna trätt i kraft, bekräftar du den reviderade Integritets Policy.

14. PERIODEN FÖR UPPDATERING AV POLITIKEN

Vi kan uppdatera Integritets Policy för att spegla förändringar i vår informations praxis. Om vi gör några ändringar kommer vi att meddela på Antalya Homes hemsida, och vi meddelar dig via e-post (skickad till den e-postadress som anges i ditt konto). Ändringar kommer att vara effektiva efter det senaste uppdaterings datum.

Senast uppdaterad: 25 Maj 2018. Denna Integritets Policy gäller omedelbart för användare som besöker webb platsen Antalya Homes den 25 Maj 2018 eller senare.

15. GILTIGHET

Denna politik kommer att vara giltig så snart den publiceras tills den tas bort från mobilen eller webbplatsen.

16. SÄKERHET

Vi har infört tekniska och organisatoriska säkerhetsåt gärder för att förhindra att dina personupp gifter blir oavsiktligt förlorade, används eller åtkomliga på obehörigt sätt, ändras eller avslöjas. Ingen överförings metod över Internet eller via mobilenheten eller metoden för elektronisk lagring är dock 100% säker. Antalya Homes vägrar uttryckligen någon sådan skyldighet.

17. INTERNATIONELL DATA OVERFORING

För invånare i EES eller Schweiz, var vänlig notera att personuppgifterna vi erhåller från eller om dig kan överföras, behandlas och lagras utanför EES eller Schweiz för de ändamål som beskrivs i denna Integritets Policy, inklusive i USA. Vi tar våra användares integritet på allvar och därför vidta åtgärder för att skydda din information, inklusive att garantera en adekvat nivå av dataskydd i enlighet med E.U. standarder. Dessa inkluderar att genomföra Europeiska kommissionens standard avtalsklausuler för överföring av personupp gifter mellan våra koncern företag, vilket kräver att alla koncern företag skyddar den personliga information som de behandlar från EES i enlighet med Europeiska Unionens lagar om skydd av personupp gifter. Vi har genomfört liknande lämpliga skyddsåtgärder med våra tredjeparts tjänst televerantörer och partners och ytterligare detaljer kan lämnas på begäran.

* Detta dokument har uppdaterats 21 juli 2020.